The Sky is the Limit, kiddos!!!!!

Friday, June 25, 2010

Now lets see...

Παει καιρος απο τοτε που εδωσα τελευταια φορα σημεια ζωης. Ξερω ξερω, σας ελειψα τρομακτικα, μαυρα ματια κανατε να με δειτε και τα ρεστα. Ενας χρονος και βαλε και στο μεταξυ πολλα συνεβησαν...
(οχι και τοσο...)
...Νεα απο την Ελλαδα
Ζουμε πλεον στην ΔΝΤ εποχη,κοινως το οικονομικο νταβατζιλικι καλα κρατει. Οσοι ειστε απο 35 και κατω σας εχω νεα: δε θα παρουμε ποτε συνταξη! ο λογος? θα δουλευουμε ωσπου να δουμε τα ραδικια αναποδα για να ξεπληρωσουμε χρεη τα οποια δεν δημιουργησε η γενια μας και ουτε βεβαια οι νεοτερες. Ιν δε μινταημ, συνεχιζουμε να πληρωνουμε αχρηστους πολιτικους και τα τσιρακια τους, τους παπαδες λες και η εκκλησια δεν δυναται να τους πληρωνει η ιδια και διαφορους αλλους κρατικοδιαιτους/κηφηνες. Παιδικοι σταθμοι κλεινουν επειδη δεν εχουν αρκετο προσωπικο, νοσοκομεια υπολειτουργουν για τον ιδιο λογο και γενικα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα. Μην μου σκατε ομως, σημασια εχει να ειναι αρκετα ανετος ο καναπες. Σωστα?

...Νεα απο τον υπολοιπο κοσμο
Συνεχιζοντας την υπεροχη αναδρομη μας, οι Ισραηλιτες επιτιθενται και σκοτωνουν σε διεθνη χωρικα υδατα ακτιβιστες που κουβαλουν ανθρωπιστικη βοηθεια στη Γαζα ενω οι πολιτικοι δυτικου τυπου κανουν τις παπιες. Ευτυχως, χαρηκα που ειδα οτι δεν ειναι το ιδιο οκνηροι και οι απλοι πολιτες και ξεσηκωθηκαν. Αληθεια, που ειναι τα πλοια με τις προμηθειες που πηραν οι Ισραηλινοι οεο?
Μουσικα νεα.
Χασαμε τον Dio αλλα ευτυχως μας εμειναν οι μουσικες του.
Το φαινομενο Lady Gaga κατακλυζει το μουσικο στερεωμα με σουρεαλιστικες ενδυματολογικες προτασεις και παπουτσια-ουρανοξυστες. Οσο κι αν δεν ειναι του γουστου μου, δε μπορω να μην της αναγνωρισω το γεγονος οτι γραφει μονη της τη μουσικη της. Οι Faith No More επανασυνδεθηκαν και ξαναρχονται φετος στο Ejekt Festival μετα απο την εκπληκτικη περσινη τους εμφανιση στο θεατρο Βραχων (Miiiiiiiiiiiike!!!!).
Μαζι τους αλλα δυο εφηβικα κολληματα, οι Bad Religion και οι Unkle. 13 του μηνα στο ξιφασκιας, να παρετε μαζι σας πολλα νερα γιατι θα σκασουμε εκει μεσα. Κατα τα αλλα πολλους ειδαμε και θα δουμε ακομη αυτο το καλοκαιρι. Χαρηκαμε τους Thievery Corporation σε μια συναυλια/παρτυ, οι Ojos De Brujo μας ξεσηκωσαν για αλλη μια φορα με το ιβηρικο τους παθος στα πλαισια του Kosmos Festival και οι Transglobal Underground μας ταξιδεψαν με σιταρ και κρουστα σε αλλους κοσμους... Αναμενουμε με ανυπομονησια τους Massive Attack, μαζι με τους αεικινητους Gogol Bordello και τους Ska-P.
Αθλητικα νεα
Εχει Μουντιαλ. Μπαλκονι/φιλοι/γελια. Ιδανικος συνδιασμος. Η αγαπη μου για τις ομαδες της Αργεντινης και της Ισπανιας ειναι γνωστη εδω και χρονια. Α, επαιζε και η Ελλαδα, ε? Παιδες, μια φορα ηταν το πειρατικο, και ναι, η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια αλλα οχι οταν μιλαμε για Μουντιαλ.Ας ειμαστε λιγο πιο προσγειωμενοι και ρεαλιστες, δε βλαπτει. Παλι καλα να λεμε που δεν αρπαξαμε περισσοτερα. Diego, εισαι θεος αλλα σου κανω δωρο κουρεμα γιατι δεν ειναι κατασταση αυτη. Gutierez, φυλαξου.
Αγγελιες
Ζητουνται νεοι για να βοηθησουν σε μετακομιση. Πληρωμη σε μπυρες και τσιγαρα. Πληροφοριαι εντος.

1 comment:

Anonymous said...

Πού είσαι παιδάκι μ'?
Χάσαμε κι έναν Peter, μην ξεχνιόμαστε...

Φιλιά!